Koje rođendanske želje ste poželjeli Sarajevu?

Na Dan grada Sarajeva, sugrađani i ljubitelji prirodne mineralne vode Sarajevski kiseljak kreirali su posebne poruke i uputili najljepše rođendanske čestitke svom gradu

Sarajevo je 6. aprila svečano proslavilo svoj rođendan i obilježilo još jednu godinu u svojoj bogatoj i zanimljivoj historiji.  Tim povodom, patrola Sarajevskog kiseljaka i posjetitelji Super Konzuma Ložionička kroz zabavnu promociju kreirali su inspirativne želje i pokrenuli poseban val pozitivne energije.

Tako su svi ljubitelji pravog osvježenja uz prirodne mjehuriće bili pozvani da se uključe i na ovaj način učine ovaj dan posebnijim. Promoterke Sarajevskog kiseljaka su prikupile njihove ideje i misli o tome kako bi oni voljeli da grad izgleda i razvija se i kako ga vide u narednom periodu. Oni koji su se priključili su se mogli fotografisati u photo-frame-u i tako zabilježiti i sačuvati upomenu na ovaj dan.

Sarajlije su bile oduševljene da na ovaj način požele sretan Dan grada, jer su na svoj način doprinjeli da on bude još važniji i svečaniji.

06.04.2017.

Koje rođendanske želje ste poželjeli Sarajevu?

Na vrh

Pročitali ste sve članke!

© 2024. Sarajevski kiseljak d.o.o. Sva prava pridržana.