Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Blagodati vode

Blagodati vode

Voda tijelo oslobađa od štetnih toksina, obnavlja stanice organizma, a vi imate dobru savjest, jer činite nešto za svoje zdravlje i regeneraciju vašeg tijela. Malo sporta ili obična šetnja uz pravi gutljaj vode činit će da se odmah osjećate bolje i puni energije, a jetra, bubrezi, cirkulacija i srce bit će vam „zahvalni“ .

Dobra hidratacija prijatelj vašeg zdravlja i saveznik vječite vitalnosti

Iako često zaboravljamo koliko je važno opskrbiti naš organizam s dovoljno vode, činjenica je da je upravo voda pravi čarobni napitak i gorivo bez kojeg ne možemo funkcionirati.

Više
Hidratacija podrška zdravom mršavljenju

Sljedeći put kada dobijete iznenadni napad gladi, popijte čašu prirodne mineralne vode.

Više
Važnost postizanja optimalne hidratacije

Neuravnoteženost vašeg organizma napravit će čak samo mali gubitak tekućine i spriječiti vas da nesmetano obavite sve planirane aktivnosti. I zanemarivo mala dehidracija može rezultirati glavoboljom, općom tromosti ili manjkom koncentracije.

Više
Prirodna mineralna voda vaš gutljaj zdravlja

Voda u našem organizmu ima četiri ključne uloge: hidratacija, alkalizacija, mineralizacija i detoksikacija.

Više
Ravnoteža minerala u tijelu

Prirodna mineralna voda koja sadrži prirodno rastvorene minerale u sebi pomoći će vam sačuvati ravnotežu elektrolita (minerala) u vašem tijelu.

Više
Mineralna voda- više od mjehurića (CO2)

Mineralna voda ne samo da nas osvježava, već i naše tijelo oživljava, a prirodni ugljen dioksid na prirodan način čuva svježinu vode, uz to potiče cirkulaciju, rad želudca i crijeva, stimulira protok sline i pročišćava nepce, a to omogućuje da naša osjetila okusa budu osjetljivija.

Više
Fit uz mineralnu vodu

Oni koji žele smršaviti ne bi trebali zaboraviti zdrave gutljaje - novije znanstveno istraživanje pokazalo je da su žene koje redovito piju mineralnu vodu vitkije od onih koje tu naviku nemaju.

Više
Izvor minerala

Mineralna voda je dobar izvor tijelu važnih minerala. No nije dovoljno konzumirati samo mnogo vode.

Više
Mjehurići kao pravi izbor – dobrobiti gazirane prirodne mineralne vode

Većina nas je svjesna koliko je važno unositi dovoljnu količinu vode, ali istina je da okus obične vode mnogima brzo dosadi te im je sama pomisao od 10 čaša vode dnevno previše dosadna.

Više